Σχετικά με εμάς

λογότυπο για φαντάσου

Τι είναι το ΚΔΑΠ “Για Φαντάσου”; 

Το ΚΔΑΠ “Για Φαντάσου” είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος και πιστοποιημένος χώρος από το Κράτος με αντικείμενο την δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου παιδιών ηλικίας 5-12 ετών.

Ποιός είναι ο σκοπός και στόχος του ΚΔΑΠ “Για Φαντάσου”΄;

Στο ΚΔΑΠ “Για Φαντάσου” θεωρούμε σημαντικό να προσφέρουμε στα παιδιά ένα πρόγραμμα από ένα σύνολο δραστηριοτήτων που θα τους εξασφαλίσει την δυνατότητα να λάβουν όλα τα κατάλληλα ερεθίσματα που χρειάζονται για να διευρίνουν τους ορίζοντες τους.

Σκοπός μας είναι μέσα από δραστηριότητες εκπαιδευτικού, διαδραστικού και ταυτόχρονα διασκεδαστικού χαρακτήρα και πάντα με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ξεδιπλώσουν την φαντασία τους, να εξελίξουν την δημιουργικότητα τους και να ανακαλύψουν την μάθηση μέσα από το παιχνίδι!!!

Στόχος μας είναι να μοιράσουμε απλόχερα την αγάπη μας στο παιδί και να του διασφαλίσουμε ένα περιβάλλον που θα ενεργοποιήσει στον μέγιστο βαθμό την πνευματική, συναισθηματική και ψυχολογική του ανάπτυξη… λαμβάνοντας πάντα υπόψιν μας τις επιθυμίες και ανάγκες του ίδιου σας του παιδιού!!!

95%

Γνώση

96%

Παιχνίδι

96%

Εκπαίδευση

100%

Δημιουργία

Δωρεάν εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ

Οι γονείς που είναι δικαιούχοι voucher της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ εντελώς δωρεάν.

Τα βασικά στοιχεία επιλογής τους είναι το εικογενειακό εισόδημα, η κατάσταση απασχόλησης (εργαζόμενοι, άνεργοι ) και η οικογειακή κατάσταση. Αναλυτικά για το ποιές είναι οι προυποθέσεις που απαιτούνται ώστε να είναι δικαιούχος voucher ένας γονιός μπορεί να αναζητήσει είτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ ( www.eetaa.gr ) είτε να επικοινωνήσει μαζί μας για αναλυτικότερες πληροφορίες αλλά και για την έγκαιρη υποβολή των δικαιολογητικών σας.

Εγγραφές και συμμετοχή παιδιών μη δικαιούχων voucher στο ΚΔΑΠ “Για Φαντάσου” ανάλογα με τις ανάγκες των γονιών.. ( καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία κ.α )